cadix 2010.09.24. 14:00

Tesztposzt

 De melyik kategóriában induljak?

Az első pálinkás élmények vicces történetei szórakoztatóak, egy fura pálinkás recept érdekes, a befolyásolt állapot okozta könnyed ismerkedés szerelembe fordulásának romantikája pedig szívet melengető. Ha almalével csajozol és absztinens vagy, de kísérleteztél már törkölyös szufléval mikor hazalátogatott a svéd nagynéni, a gasztróban a helyed, ha külön sütöd a tölteléket és a csirkecombot egy gödöllői töltött csirkéhez, ellenben a tavalyi pálinkafeszten laza felespoharas nyomulásnak induló ismerkedés eljegyzéssel zárult, írj a szerelem szekcióba. Persze ha profi vagy, mindhárom kategóriában nevezhetsz. Ne felejtsd el használni a megfelelő címkét, a rendszer az alapján továbbítja a poszot a Rövid az élet blogba.

Hogy lesz ebből lájkcunami?

Oszd meg a posztod a Facebookon! Lájkoltasd a barátaiddal. Ha szerencséd van, a barátaid barátait is eléred így, aztán a horizontális tartalom-újramegosztás teszi a dolgát és növeli a nyerési esélyeidet. Saját blogod közönsége is feltornázhatja a lájkokat, náluk jobban biztosan nem gondolja senki, hogy te érdemled meg a győzelmet. Talán csak édesanyád. Szólj neki is!

Reméljük, hogy tudtunk segíteni, sok sikert a pálinkás posztversenyben!

A bejegyzés trackback címe:

https://cadix4.blog.hu/api/trackback/id/tr962320221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása