Az újév első mdf-es ostobasága: Az NBH-s rendszámokat félti az OMV-től az MDF

napifix:

turulfeszek:

napifix:

Úristen Stirlitz elmegy tankolni és a labanc benzinkutas felírja a rendszámát. Aha, jól hangzik, milyen veszélyes tényleg. ÉS ha a MOL-os benzinkutas meg KGB-és, az okés?

azért nem olyan hülyeség, amit az MDF mond. nem a benzinkutasokról van szó, hanem arról, hogy az osztrák olajcég kapott egy szép adatbázist az ilyen-olyan magyar szolgálatok autóiról. oké, baráti ország, de - ha jól gondolom - a hírszerzés nem annyira szokott szomorkodni, ha hozzájut egy ilyen nyilvántartáshoz a szomszéd cégről.

Ezt most komolyan mondod, hogy egy ilyen listát Mon nem körülbelül két nap alatt lehet megszerezni?

A rendszámok 99%-a nem egy nagy szám és igen, két napon belül meg tennéd szerezni, de van az az egy százalék, ami olyan gépjárműveké, amiről az életben nem mondanád meg, hogy milyen célt szolgál. Ha hiszed, ha nem, vannak magyar Jack Bauerek, akikre vigyázni kell :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cadix4.blog.hu/api/trackback/id/tr631955031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása